“Be the change you wish to see in the World”

Wij helpen je graag 010-411 31 60 – info@mystiek.nl

Mystiek

In 1996 is het allemaal begonnen. Na jaren in de automatisering werkzaam te zijn geweest,  wilden we ons leven een nieuwe zin geven. We waren klaar met de ratrace van carrière maken en geld verdienen. De weg van meer spullen kopen is eindig en is niet het fundament voor duurzaam geluk en welbevinden. Op een zomeravond verzonnen we het concept voor Mystiek, spiritualiteit voor een breed publiek; laagdrempelig, leuk en avontuurlijk: Spiritueel funshoppen in Rotterdam.

Inmiddels zijn we ruim 25 jaar verder en is Mystiek uitgegroeid tot een winkel naar ons hart, een lichtbaken in een wereld vol hectiek, egoïsme en individualisering. Mystiek is een stukje thuis voor ieder mens in zijn honger naar liefde, geluk en welbevinden.
Onze kinderen Michelle en Marc runnen nu vooral het bedrijf, met een team van liefdevolle en bewuste mensen. En met elkaar willen we vanuit een gegroeid idealisme een bijdrage leveren aan een betere wereld; speels en luchtig, liefdevol maar ook strijdvaardig. Mystiek is er voor een ieder, die zijn hart volgt en wat moois van zijn leven wil maken.

Onze missie

We zitten Kosmisch gezien in een turbulente tijd. Het zogenaamde Vissentijdperk van ruim 5000 jaren hebben we achter ons gelaten. En de nieuwe cyclus van de Waterman is in 2012  van start gegaan. Er waait een andere wind. En hoewel je dat aan het begin van zo’n nieuwe periode nog niet direct ziet, zal er gaandeweg een verandering naar een nieuwe manier van denken en handelen ontstaan. Was de ratio en het individuele denken in het Vissentijdperk toch vaak de drijfveer voor onze nimmer stillende honger naar geld en spullen. In het Watermantijdperk zal het meer gaan om collectiviteit, duurzaamheid, gevoel en kwaliteit van leven. Nu zitten we duidelijk nog in een overgangsfase. Maar ons bewustzijn transformeert gestaag naar een nieuwe kijk op het leven. Voor de individuele mens kan dit proces verwarring geven, omdat hij of zij geen weet heeft van het Kosmisch geheel en de invloed hiervan op ons leven. De realisatie hiervan en het open staan en toestaan van deze impulsen in zijn of haar leven, wordt ook wel spiritueel  “Ontwaken”, ”Wakker worden” genoemd.

Op dit vlak ligt de missie van Mystiek.

Mystiek vindt het de hoogste tijd voor verandering en wil met haar bestaan bijdragen aan de ontwikkeling van een betere Nieuwe Wereld. Vooral door de helpende hand te bieden aan de individuele mens, die bewust of onbewust zijn weg probeert te vinden naar geluk, liefde en welbevinden.

Jenny en Rob

Winkel Rotterdam

In het culturele hart van Rotterdam, gelegen tussen het Maritiem Museum en het museum Boymans van Beuningen vind je de “eigentijds-winkel” Mystiek. Met ruim 350m2 winkelruimte kan je hier alles vinden op het gebied van yoga en meditatie, stenen (mineralen), sieraden, boeken en andere bewustzijn en ontspanning gerelateerde onderwerpen.

Een unieke winkel, met een heel eigen gezicht.

Zoek je sfeer, wil je artikelen zien en proberen kom dan naar Rotterdam. Hier kan je een klankschaal beluisteren, een yoga-mat proberen, een steen voelen of een geur testen. Vriendelijke en kundige medewerkers geven je graag advies

Kies je voor praktisch gemak, dan bieden we met onze internet webshop een alternatief.
De kwaliteit van shoppen bepaal je natuurlijk zelf.

Kom je van buiten de regio combineer een uitstapje Rotterdam met een bezoek een Mystiek. Rotterdam leeft. Rotterdam heeft haar hart weer terug. En bij Mystiek gaat jouw hart open of in ieder geval sneller kloppen. Je zal blij verrast zijn.

Regulieren openingstijden

Maandag 12.00 – 17.30 uur
Dinsdag t/m Donderdag 10.00 – 17.30 uur
Vrijdag 10.00 – 17.30 uur
Zaterdag 10.00 – 17.30 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur

 

Bereikbaarheid

Met de Auto
Komt u met de auto van buiten Rotterdam, dan kunt u het beste vanaf de A16 de eerste afslag aan de noordzijde van de Van Brienenoordbrug richting centrum nemen. U rijdt dan langs de Maas over de Maasboulevard, totdat u aan uw rechterhand Golden Tulip Hotel Inntel ziet. Daar gaat u bij de stoplichten naar rechts. Bij de volgende stoplichten gaat u links de Schilderstraat / Witte de Withstraat in. U rijdt dan recht op Mystiek af. 

In het gehele centrum moet u betaald parkeren, tegenwoordig uitsluitend met Bankpas of Creditcard. Als u in de Witte de Withstraat bent aangekomen, kunt u het beste parkeren in de parkeergarage in de Hartmanstraat, tweede straat rechts.

Routebeschrijving:

 

 

Openbaar vervoer vanaf Rotterdam Centraal Station (ns)

Metro:

Vanaf Rotterdam Centraal Station (NS) kunt u de Metro nemen. Bij het station Beurs moet u uitstappen. Richting Maritiem Museum. De straat (Schilderstraat / Witte de Withstraat) aan uw rechter hand in en u loopt recht tegen Mystiek aan. 

Tram: lijn 8, 20, 23, 25
Uitstappen bij Beurs / Maritiem museum. De straat (Schilderstraat / Witte de Withstraat) aan uw rechter hand in en u loopt recht tegen Mystiek aan. 


Tot ziens bij Mystiek.

We kijken uit naar je komst.