Categorieën

Best verkochte producten

Wie we zijn:

In 1996 is het allemaal begonnen. Na jaren in de automatisering werkzaam te zijn geweest,  wilden we ons leven een nieuwe zin geven. We waren klaar met de ratrace van carrière maken en geld verdienen. De weg van meer spullen kopen is eindig en is niet het fundament voor duurzaam geluk en welbevinden. Op een zomeravond verzonnen we het concept voor Mystiek, spiritualiteit voor een breed publiek; laagdrempelig, leuk en avontuurlijk: Spiritueel funshoppen in Rotterdam.

Inmiddels zijn we ruim 20 jaar verder en is Mystiek uitgegroeid tot een winkel naar ons hart, een lichtbaken in een wereld vol hectiek, egoïsme en individualisering. Mystiek is een stukje thuis voor ieder mens in zijn honger naar liefde, geluk en welbevinden.
Onze kinderen Michelle en Marc runnen nu vooral het bedrijf, met een team van liefdevolle en bewuste mensen. En met elkaar willen we vanuit een gegroeid idealisme een bijdrage leveren aan een betere wereld; speels en luchtig, liefdevol maar ook strijdvaardig. Mystiek is er voor een ieder, die zijn hart volgt en wat moois van zijn leven wil maken.

Mystiek Rotterdam team

Vlnr: Michelle, Claudia, Jenny, Rob, Marc, Eugenie, Sharon, Eveline en Natascha

Onze missie:

We zitten Kosmisch gezien in een turbulente tijd. Het zogenaamde Vissentijdperk van ruim 5000 jaren hebben we achter ons gelaten. En de nieuwe cyclus van de Waterman is in 2012  van start gegaan. Er waait een andere wind. En hoewel je dat aan het begin van zo’n nieuwe periode nog niet direct ziet, zal er gaandeweg een verandering naar een nieuwe manier van denken en handelen ontstaan. Was de ratio en het individuele denken in het Vissentijdperk toch vaak de drijfveer voor onze nimmer stillende honger naar geld en spullen. In het Watermantijdperk zal het meer gaan om collectiviteit, duurzaamheid, gevoel en kwaliteit van leven. Nu zitten we duidelijk nog in een overgangsfase. Maar ons bewustzijn transformeert gestaag naar een nieuwe kijk op het leven. Voor de individuele mens kan dit proces verwarring geven, omdat hij of zij geen weet heeft van het Kosmisch geheel en de invloed hiervan op ons leven. De realisatie hiervan en het open staan en toestaan van deze impulsen in zijn of haar leven, wordt ook wel spiritueel  “Ontwaken”, ”Wakker worden” genoemd.

Op dit vlak ligt de missie van Mystiek.

Mystiek vindt het de hoogste tijd voor verandering en wil met haar bestaan bijdragen aan de ontwikkeling van een betere Nieuwe Wereld. Vooral door de helpende hand te bieden aan de individuele mens, die bewust of onbewust zijn weg probeert te vinden naar geluk, liefde en welbevinden.

Jenny en Rob