Categorieën

Best verkochte producten

Bereikbaarheid:

Met de Auto 

Komt u met de auto van buiten Rotterdam, dan kunt u het beste vanaf de A16 de eerste afslag aan de noordzijde van de Van Brienenoordbrug richting centrum nemen. U rijdt dan langs de Maas over de Maasboulevard, totdat u aan uw rechterhand Golden Tulip Hotel Inntel ziet. Daar gaat u bij de stoplichten naar rechts. Bij de volgende stoplichten gaat u links de Schilderstraat / Witte de Withstraat in. U rijdt dan recht op Mystiek af. 

In het gehele centrum moet u betaald parkeren, tegenwoordig uitsluitend met Bankpas of Creditcard. Als u in de Witte de Withstraat bent aangekomen, kunt u het beste parkeren in de parkeergarage in de Hartmanstraat, tweede straat rechts.

Routebeschrijving:

Openbaar vervoer vanaf Rotterdam Centraal Station (ns)

Metro:

Vanaf Rotterdam Centraal Station (NS) kunt u de Metro nemen. Bij het station Beurs moet u uitstappen. Richting Maritiem Museum. De straat (Schilderstraat / Witte de Withstraat) aan uw rechter hand in en u loopt recht tegen Mystiek aan. 

Tram: lijn 8, 20, 23, 25
Uitstappen bij Beurs / Maritiem museum. De straat (Schilderstraat / Witte de Withstraat) aan uw rechter hand in en u loopt recht tegen Mystiek aan.