Categorieën

Best verkochte producten

Ten gevolge van overheidsmaatregelen met betrekking tot de volksgezondheid zijn er tot nader bericht geen consulten en readings bij Mystiek.

Consulten en readings

Iedere dag is er vanaf 12:30 uur iemand aanwezig waarbij u, voor een reading / consult, terecht kunt. De consulten zijn op basis van spontane inloop.  Een afspraak maken is uitsluitend telefonisch mogelijk voor het begin van de dag om 12:30 uur. Voor de rest van de dag is het niet mogelijk om een afspraak te maken. Een consult duurt ca. 15-20 minuten en kost € 17,50. In principe is het laatste consult een halfuur voor sluitingstijd, maar het kan zijn dat een consulent al eerder stopt (bijv. bij langdurige stilte of op koopavond)

De consultanten werken met verschillende methoden en technieken. Om jezelf een beeld te vormen bij wie je het best terecht kunt stellen zij zich hieronder aan je voor: 


Mystiek-Babette

Babette:


Hallo! Een hartelijk en warm welkom! Wat leuk je hier te ontmoeten. Ik ben Babette Hamers-Fontein, getrouwd met mijn lieve man Patrick; samen hebben we twee kinderen om trots op te zijn.  Zestien jaar lang heb ik gewerkt in de communicatiebranche waarna ik vervolgens het roer volledig heb omgegooid. Ik ben opnieuw gestart met een vierjarige HBO-opleiding om aan de slag te kunnen gaan als Spiritueel Therapeut. Inmiddels run ik in Rotterdam al jaren een eigen Praktijk, genaamd Praktijk GrOOOts, voor bewustwording en zelfrealisatie.  Lees meer klik >> hier <<Mystiek Hanneke

Hanneke:


Mijn naam is  Hanneke Kooren, tarotist, numerologe en ik heb een grote kennis van astrologie. Lid van de beroepsvereniging TBN.


Aan de hand van uw geboortedatum kan ik u een karakterschets geven en uw talenten en uw zwakke punten kenbaar maken.


Met de Tarotkaarten kan ik met u kijken, de vertaalslag maken, in zaken waar u antwoord en/of inzicht in wilt hebben. Lees meer klik >> hier <<

Eugenie:

Hallo, mijn naam is Eugenie bekend als medewerkster van Mystiek.

Je kunt nu ook iedere donderdag bij mij terecht voor een Consult. In de vorm van een Reading. Waarbij het helder-zien -voelen en -weten centraal staan. Maar soms ook een Boodschap van Overledenen of flarden van Vorige levens die naar bovenkomen. Gaandeweg vormt de Reading een verhaal, waarbij Numerologie ook soms aanbod komt

Met als doel meer inzicht en duidelijkheid in jouw proces je valkuilen, talenten en gaven te creëren!


Mystiek Margot

Margot:

Mijn naam is Margot van Doggenaar. Ik ben op 10 maart 1960 geboren in Nijkerk en na in Amsterdam en Gouda te hebben gewoond, woon ik nu alweer sinds 1992 in Rotterdam. Ik ben getrouwd en we hebben een zoon en een dochter die inmiddels op zich zelf wonen.

Al heel vroeg wist ik dat er “meer tussen hemel en aarde is” dan we waarnemen. Er moest echter heel wat gebeuren voordat ik het me daarvan meer bewust mocht worden. In 1988 werd ik Voetreflexoloog. Toen is mijn spirituele zoektocht echt goed begonnen en heb ik veel cursussen gevolgd zoals: shiatsu, rebirthing, touch for health, bio-energetica, oorreflexologie, Bach-bloesemtherapie, reiki, tenen lezen, voetdiagnostiek, magnified healing, tarot kaarten lezen, Maya Astrologie, Gevorderd Engelen Expert, Integrated Energy Therapy en Ilahinoor. Lees meer klik >> hier <<

Mystiek Astrid

Astrid:

Ik ben een medium/intuïtief kaartlegster. Mijn bedoeling is om u zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden op uw pad, zowel spiritueel en met de beide voeten op de grond. Dit doe ik samen met de liefdevolle energie, die mij behulpzaam zijn.

U kunt bij mij met al uw vragen terecht. Ook mag u het natuurlijk openlaten. Dan gaan we samen kijken wat er voor u belangrijk is op dit moment. U krijgt dan vanzelf de inzichten aangereikt die u nodig heeft, zodat uw weer verder kunt. Ik werk met o.a. mijn kaarten en voel in op uw naam en energie. Lees meer klik >> hier <<

 

 

Tineke:

Ik ben Tineke en al meer dan 20 jaar leg ik de tarot. Ik heb een opleiding mediumschap gevolgd bij José Gosschalt en Marion Bernd. Deze Academie is verbonden aan het Arthur Findley College in Engeland, waar ik verschillende keren geweest ben om lessen te volgen.

Ik doe mijn werk met liefde en toewijding. Het is mijn ding! Ik heb mijn vaste klantjes en de mensen gaan tevreden naar huis na een consult.

De meest gestelde vragen gaan over; relaties, werk, welke richting moet ik gaan enz.

U bent van harte welkom!